why ameloot?

Ameloot maakt kwalitatief design opnieuw betaalbaar. We maken origineel meubilair en moderne accessoires.

Geen peperduur unicum of een massaproduct dat je morgen in elke huiskamer terugvindt.

Maar designstukken met hoge feelgood factor, zonder high-end prijzen. No-nonsens, ontworpen voor het leven.

01

premium quality

Ameloot is gemaakt voor het leven. En dus ambachtelijk en duurzaam geproduceerd. Uit het juiste hout gesneden in kleine, onafhankelijke ateliers.

Met oog voor kwalitatieve materialen en de meest betrouwbare technieken in elke stap van het productieproces. Zodat je er levenslang van kan genieten.

Een rebelse ode aan het vakmanschap!

02

unique design

Ameloot is design in zijn puurste vorm. Ontworpen in België door studio ameloot. Comfortabel en origineel, maar bovenal tijdloos.

Zo’n meubelstuk dat je écht kan gebruiken. Minimalistisch, zonder overbodige tierlantijntjes. What you see is what you get. En het ziet er geweldig uit, niet?

03

handmade in Europe

Ameloot draagt authenticiteit hoog in het vaandel. Het aanbod aan natuurlijke materialen en ervaren en betrouwbare producenten binnen Europa zorgen ervoor dat kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs bij jouw thuis kunnen geleverd worden.

Ameloot maakt graag gebruik van de toegankelijkheid en diversiteit die Europa te bieden heeft en dit vertaalt zich in inspirerende ontwerpen.

skipping the middlemen

Waarom zijn designstukken vaak peperduur? Simpel: omdat je er te veel voor betaalt. Want ze gaan door heel wat extra retailhanden vooraleer ze in jouw woonkamer belanden.

Dankzij onze online focus, efficiënte productiemethode en rechtstreekse link met het atelier drukken wij de prijzen. Want Ameloot is niet alleen je ontwerper, maar meteen ook je maker én je retailer.

Zonder overbodige tussenpersonen, verkopers en showrooms betaal jij een veel kleinere marge. Het resultaat? High-end kwaliteit, zonder high-end prijskaartje.

handmade

Hand built
in Europe

delivery

Free shipping
on all products

warranty-1

2 years
warranty

get in touch

follow us

sign up to the world of ameloot

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen, nieuwe producten en kortingen als eerste in je mailbox. No random spam, promise. We hate it too!

© ameloot 2018 • All rights reserved

  • No products in the cart.